Over ons

Over ons

Administratiekantoor Notten bestaat 20 jaar

Al sinds 1975 is oprichter Jan Notten werkzaam in de sector accountancy, en heeft daarvoor door de jaren heen diverse beroepsopleidingen en studies succesvol afgerond.

Binnengehaald als assistent-accountant bij een lokaal zeer bekend accountantskantoor in Zutphen, heeft hij zich gaanderweg kunnen ontplooien tot relatiebeheerder.

 

Vrijheid, flexibiliteit en ondernemerschap heeft hem echter altijd enorm aangesproken, en zo is hij in 1994 zijn eigen administratiekantoor gestart met als doel om de inmiddels zelf vergaarde klantenkring, bestaande uit particulieren en kleine ondernemingen, nog beter te kunnen bedienen.

 

Administratiekantoor Notten heeft sinds de oprichting altijd heel nauw samengewerkt met het accountantskantoor, en doet dit vandaag de dag nog steeds waardoor ook aanvullende kennis en expertise op het gebied van accountancy wet- en regelgeving voorhanden is. Ook voor moeilijke economische- of pensioenvraagstukken kunnen wij indien gewenst een bedrijfsadviseur en/of pensioenadviseur inschakelen.

 

© 2013-2014 Administratiekantoor Notten Vof te Brummen

Actueel